OPsystemOY logo RGB
op jasto huvud maskiner transparent 1906ny
kuulumme op gruppen

Kokonaisratkaisut kierrätykseen, jätteenkäsittelyyn, nostamiseen ja materiaalinkäsittelyyn

OP System tarjoaa ammattimaisia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti sekä mobiili- että kiinteäasenteisisina kierrätys- ja jätteenkäsittelyalalla. Niin materiaalinkäsittelyyn, kuin murskaukseen, haketukseen, seulontaan ja erotteluun. Meiltä myös ympäripyörivät kurottajat 18-46 m ulottuvuudella, ja jopa 13 tonnin nostokyvyllä. Kiinteärunkoiset kurottajat 10-50 tonnon nostokyvyllä ja 10-14m ulottuvuudella.

Oulussa 1999 perustetun yrityksen kotipaikka on nykyään Tuusulassa. Yritys on Doppstadt kierrätyslaitteiden, Sennebogen materiaalikoneiden , Magni kurottajien ja GB iskuvasaroiden maahantuoja. Lisäksi korjaamme ja toimitamme teriä ja varaosia kaikenmerkkisiin iskuvasaroihin. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus iskuvasaroiden ja kaikkien maansiirtokoneiden työlaitteiden korjauksista. Korjaamme jatkuvasti myös kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja muita maansiirtokoneita.

Jatkuva kehitys ja mukautuminen

Uudet ajat asettavat uusia vaatimuksia kierrätykselle mm ergonomian ja työympäristön suhteen. Seuraamme tarkasti alan tekniikan kehitystä. Huoltokorjaamomme muovautuu tuotteidemme kehityksen mukaisesti tarjoamalla aina ajanmukaista palvelua.

Suurimmat tavarantoimittajamme ovat:

doppstadt logo

DOPPSTADT tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ympäristöalan kierrätyslaitteita mm seulontaan, lajitteluun, erotteluun, murskaukseen ja haketukseen. Laitteita on sekä mobiili- että kiinteäasenteisina. Kierrätyksen “Dream Team”.
Lue lisää...

SennebogenNY LOGO

SENNEBOGEN mallistosta löytyvät tehokkaat koneet satamiin, terminaaleihin, kierrätykseen ja romupihoille sekä puun käsittelyyn.
Lue lisää...

GB LOGO

GENERAL BREAKER tarjoaa laajan valikoiman GB hydraulisia lisälaitteita, kuten mm iskuvasarat, betoninpulveroijat, leikkurit ja kourat ja tämän lisäksi käsikäyttöisiä hydraulilaitteita.
Lue lisää...

Logo Magni grey

MAGNI valmistaa kurottajia monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia työlaitteita.
Lue lisää...